Kurset er delt inn i 6 moduler og tar for seg:
  • Bryggeutstyr: Hva du trenger, og spesielt hva du ikke trenger, for å komme i gang med hjemmebrygging.
  • Råvarer og teknologi: Hva du bør begynne med, hva er «Allgrain»?, og hvordan du kan utvikle dine egne oppskrifter.
  • Brygging: Prosessen fra råvare til øl.
  • Renhold: Viktigheten av renhold. Produktene og metodene som gjør dette raskt og effektivt.
  • Flasking: Flasking og korking av brygget. Tips til etikkettering.
  • Smaking: Hvordan smaker vi øl. Om hvordan du kan bedømme kvaliteten på eget brygg.
  Kurset er både teoretisk og praktisk. Samtidig som vi går igjennom teorien i modulene så lager vi også et brygg. Sånn at du som brygger virkelig får den gode kontakten med råvarene underveis, og får kjent på den prosessen med å lage godt øl. Dette er et heldags-kurs der det er satt av tid til en god lunsj og rom for samtaler og diskusjoner underveis.   Kursdatoer: Lørdag 10.09 2022 kl.10.00-18.00 (min.ant. deltakere 4 maks ant. deltakere 8) Lørdag 19.11 2022 kl.10.00-18.00 (min.ant. deltakere 4 maks ant. deltakere 8)   Pris pr. deltaker 2250kr (for gruppe ta kontakt på post@grimaasbryggeri.no)